Kéznyom

Kedves Érdeklődő!

Rövid cégvezetői sorok a KertIkon honlapra látogatás apropóján.

A KertIkon Kft. a tájépítészettel, kerttervezéssel, közterületek tervezésével, a táji közeggel foglalkozik. A megbízások során a feladathoz szükséges csapattal sorakozunk fel, a kiváló munkatársak nagyban előmozdítják a közös sikert és a megrendelők elégedettségét. Ugyanakkor a tervezési célok megfogalmazása, a munkavégzés irányainak kijelölése és a megbízókkal történő egyeztetés itt, a KertIkon esetében egyúttal ügyvezetői mozgástér.

Tanulóéveim a táj- és kertépítész szakterületet kizárólagosan oktató egyetemen teltek (Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem, mely jelenleg, 2018-ban, a Szent István Egyetem része), a kert- és településépítészeti szakirányon, ahol 2002-ben szereztem egyetemi diplomát. Az egyetem végén járva 2000-től a gyakorlati szaktudást elismert hazai tájépítész mesterek mellett mélyítettem el, hogy aztán kipróbált tervezőként a szó teljes értelmében javítsuk munkatársaimmal a köz-érzetet.

A gyakornoki idő leteltével, s a szükséges követelményeknek eleget téve már kamarai tagként, szakirányú tervezői jogosultsággal felruházva tovább bővült a tervezési célpontok és feladatok köre. Az önállósodás igen korán megvalósult, ugyanakkor régi kollégákkal ma is szívesen dolgozunk együtt, amikor erre alkalom nyílik.

A KertIkon Kft. alapításának ideje 2009 nyarán érkezett el, jelenleg is a Budapesti Építész Kamara által bejegyzett vállalkozás, a Magyar Építész Kamara által vezetett Cégnyilvántartásban szerepel, azaz a cég a kötelezettségeknek megfelelően végzi a táj- és kertépítészeti szolgáltatási tevékenységét. A Budapesti Építész Kamara Országos Tervezői Névjegyzékében 2011-től teljes körű a tervezői jogosultságom táj- és kertépítészeti tervezési szakterületen. Azóta egyre bővülő csapattal és munkatársakkal halad a változatos tervezési munka. Öröm, hogy kiváló emberekkel, nagyszerű megbízókkal, nagyban gondolkodó fejlesztőkkel és megbízható szakemberekkel működhetünk együtt, egy olyan alkotó tevékenység során, mely kiemelten hosszú távú eredményekkel gazdagítja az életet. Tájra hangoltan.  

Kiss Tünde okl. tájépítész ügyvezető