Cím, elhelyezkedés (irányítószám, település neve, utca/közterület neve, házszám; ill. a helyrajzi szám is - amennyiben ismert). Házszám vagy helyrajzi szám hiányában nem áll módunkban foglalkozni ajánlatadás szintjén sem a területtel és az érdeklődéssel.

  3. A tervezési terület adottságai

  Kérjük, adja meg, milyen területre kér tervezési ajánlatot!
  Tájékoztató a különféle tervfajtákról »  7. Az ajánlatkérő elérhetőségei:

  Kérjük, adja meg elérhetőségeit!

  (Tehát a tervezési díjon kívül, a teljes szakági megvalósításra szántan. Ha esetleg szakaszolt lenne a megvalósítás, akkor is az összesített számra irányul a kérdés: minimum-maximum összeg adható meg.)

  Ft-tól,

  Ft-ig.
  Az adottságokhoz és igényekhez szabottan részletes tervezési programba illesztetten küldjük meg az árajánlatot, ezért kérdezzük. (Az ajánlatküldés vállalt ideje a szükséges információk, alapok megküldésétől számított.) A választási lehetőségek közül a 'Sürgős' árajánlatkérés nem díjmentes: elkészítéséhez a mindenkori legkisebb szemledíjjal megegyező összeget szükséges előreutalással rendezni (ld. számszerűen a Helyszíni szaktanácsadás oldalon).  Köszönjük! Amikor kész a kitöltés, az elküldéshez kérjük, hogy kattintson az alábbi 'Küldés' gombra.

  Ossza meg másokkal is!

  logo-ikon

  Bemutatkozunk

  A KertIkon hivatása: hasznos és szép kertek tervezése, közterületek és a táji környezet jó alakítása - kerttervezés, tájépítészet teljes körű jogosultsággal.

  A munkák során öröm és kiváltság, hogy igényes megbízókkal, hosszú távban gondolkodó fejlesztőkkel és korrekt szakemberekkel alkothatunk.

  Tervezési árajánlat

  Kerttervezési, tájépítészeti tervezési feladatra szívesen adunk árajánlatot!

  Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, hogy megadhassuk a megoldandó feladathoz szabott egyedi árat!

  Elérhetőségek

  KertIkon Kft.

  5100 Jászberény, Pajtás u. 7.

  Copyright 2009 - 2024. kerttervezes-tajepitesz.hu ©  Minden jog fenntartva!