A cégközpont kertjének utolsó simításai és kora őszi átadása után készült helyszíni fotók. Zuglói cégszékhely családias hangulatú kertje – amelyet egyaránt terveztünk a hétköznapok gyakorlatias használatára és a munkatársak felüdülésére.

A kertépítészeti terveink alapján reprezentatív előkert létesítése, új fasor telepítés, közlekedési és parkolási területek környezetalakítása, zöld vizuális térhatárok képzése és a cégprofilhoz illeszkedő új kerítés építése ment végbe a környezetileg terhelt körvasút sor tőszomszédságában, meglepetésszerűen előbukkant mélyépítési bonyodalmak közepette, egyébiránt békés kertvárosi szegélyzónában – nem kevés egyedi tervezési megoldással, komplex felszíni csapadékvíz-elvezetéssel és -hasznosítással, záróakkordként nyári aszályban végzett növénytelepítéssel, ami miatt a kerttervezés után a kivitelezés is izgalmas feladattá nőtte ki magát a mára nyugodt kerti felszín alatt.

Tervezés: 2021.

Felelős tájépítész tervező: Kiss Tünde
Munkatársak: Tatárné Brózik Zsófia
Kivitelező: Balatoni Kertek és Társa Kft.

Kivitelezés: 2022.
Kertátadás: 2022. szeptember
Fényképek: 2022. szeptember

Ossza meg másokkal is!

logo-ikon

Bemutatkozunk

A KertIkon hivatása: hasznos és szép kertek tervezése, közterületek és a táji környezet jó alakítása - kerttervezés, tájépítészet teljes körű jogosultsággal.

A munkák során öröm és kiváltság, hogy igényes megbízókkal, hosszú távban gondolkodó fejlesztőkkel és korrekt szakemberekkel alkothatunk.

Tervezési árajánlat

Kerttervezési, tájépítészeti tervezési feladatra szívesen adunk árajánlatot!

Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, hogy megadhassuk a megoldandó feladathoz szabott egyedi árat!

Elérhetőségek

KertIkon Kft.

5100 Jászberény, Pajtás u. 7.

Copyright 2009 - 2024. kerttervezes-tajepitesz.hu ©  Minden jog fenntartva!